Diensten

Goede verbindingen voor alle veilinglocaties.

Van der Helm verzorgt transporten naar alle veilingen in Nederland. Dit betekent dat er frequente afleveringen zijn van en naar Rijnsburg, Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk, Venlo, Eelde en Herongen. Wilt u daar gebruik van maken neem dan gerust en geheel vijjblijvend contact met ons op. Daarnaast zijn andere afleveradressen altijd bij ons te bespreken.

  

Bloemenvervoer

Door de jaren heen en na een gigantische verandering in de groentewereld zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op het vervoer van bloemen en planten.


Wij concentreren ons op het vervoer van bloemen en planten van en naar alle veilcentra. Daarnaast doen we ook dagelijkse groupage van Rijnsburg naar Antwerpen, Mechelen en Gent v.v. onder geleide temperatuur.


Op iedere vestiging van Flora Holland beschikken wij of een van de partners binnen Greenport Logistics over een eigen verwerkingsruimte en eigen mensen om alle karren die gedurende de dag of nacht binnengereden worden zo spoedig mogelijk af te leveren bij de diverse kopers binnen het veilinggebouw of daarbuiten.

 

Neem contact op

 

Transportbedrijf

 • Route België-Nederland

  In opdracht van kwekers verzorgen wij vervoer naar eindbestemming zoals veilingen.

 • Laden en lossen

  Met voorbereidend maatwerk bewaken wij de kwaliteit.

 • Trace and Tracking

  Bekijk waar uw handel is. Met een belletje beantwoorden wij meteen uw vraag.

 • Samenwerken

  Met onze partners in transport optimaliseren we bereik en bepaart u kostbare tijd en geld.